Avusturya Cenaze Fonu
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

GİZLİLİK POLİTİKASI

  1. Temeller

Bu Gizlilik Politikası Avusturya Cenaze Interkulturalität-Unterstützung’un  hizmetlerini kullanan tüm kullanıcılar için geçerlidir (CENAZE FONU). Kişisel verilerinizin toplanması ve şirketimiz tarafından kullanım amacını size bildiririz. Biz verilerinizin gizliliğinize önem vermekteyiz ve doğru kişisel verilerin işlenmesi için yasal gereksinimlere uymak için kararlıyız (AB Yönetmeliği hayır. 2000 679/2016 (DSGVO) Yasası, DSG 2018 ve Haberleşme Yasası 2003). Tüm kişisel bilgileriniz bu temelde işlenecektir.

Veri işleme sorumluluğu CENAZE FONU, Rotenhofgasse 13, 1100 Viyana’dır.

Gizlilik Koordinatörümüz Mürüvet Bicakci’dir (office@avusturyacenazefonu.at, +4312366060119).

Hizmet beyannamesi kullanımı için, 14 yaşına ulaşmış birey olduğunuzu yahut ebeveyn rızası ile aktif onay verdiğinizi onaylamış olmaktasınız.

2. Madde 13 GDPR uyarınca bilgiler (AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği)

Kişisel verileriniz, özellikle

– temel verileriniz (soyadı, adı, adresi, e-posta adresi, telefon numarası),

– Ödeme ve ödeme verileri, özellikle banka kartları, kredi kartları ve banka kartları,

– Cenaze nakil yeri /gidecegi sehir ve irtibata gecilecek olan kisinin bilgileri ve

– Sağlık verileri ve özel ihtiyaçlara ilişkin veriler gibi özel kategoriler,

hizmetlerimiz için gereklidir.

Bu amaçla, üçüncü taraflardaki servis sağlayıcılar da dahil olmak üzere, bu verileri üçüncü taraflara aktarır, işler ve gerektiğinde, seyahat rezervasyonları, yazılım ve ajans hizmetleri için işlemci olarak kullanırız.

Profil oluşturma ve otomatik kararları kullanmayız.

Depolama süresi, iş ilişkimizin süresine ve ayrıca bizim için geçerli olan yasal tutma şartlarına bağlıdır. Biz mümkün olan en iyi müşteri hizmetini sunmak adına , talep ve arzular doğrultusunda  süreklilikle kalıcı ve  düzenli işbirliği halinde hizmet sunmaktayız.

  1. Web sitelerimiz

Web Sitemize giriş yaptığınızda, Erişim verileriniz otomatik olarak saklanacaktır. Bu Erişim verileri, özellikle, erişilen sayfa, görüntülenen dosyalar, aramanın tarihi saati, kullanıcının IP forum Sitesi, çağrı yapan bilgisayarın verileri, özellikle tarayıcı işletim sisteminin yanı sıra veri hacmini içerebilir.

Bu Erişim verileri, teklifimizin güvenliğini sağlamak;teklifi optimize etmek için dahili numara İstatistiksel amaçlar doğrultusunda tarafımızca kullanılmaktadır. Yasadışı bir eylemden şüpheleniliyorsa, Erişim verileri/kanıtları güvence altına alacak sekilde değerlendirilecektir.

Kişisel verilerinizi iletişim formlarımızdan birinde girerek, bu özel talebin süresi boyunca gönderinizin saklanmasını kabul etmiş olursunuz. Bu, iletişim formları, özellikle bize gönderdiğiniz e-postalar aracılığıyla talepleriniz için geçerlidir. İsteğinizi işlemek Için bu verilere ihtiyacımız oln  durumlarda IP adresinizi kanıt elde etmek amacıyla saklayınız.Depolama sizin ya da bizim için herhangi bir tamamlayıcı ya da daha sonra sorulan soruların üstesinden gelmek için gerekli olduğu sürece aktiftir.anadolu-bestattung.at sayfalarimiz Aracılığıyla, sabit dağıtımda Yer almayan Başka Bir veri sorgulanıp ,saklanmamaktadır. Saklama hükümleri silme Için de geçerlidir.Bu veri İşleme Için Yasal dayanak göster sizin rızanız, sözleşmenizden doğan SÖZLEŞME ettik taahhütlerimiz, Yasal menfaatlerimiz onu türden Yasal yükümlülüklerimiz 96 TKG § ettik ettik.

  1. Üçüncü taraflara aktarım / işlemcilerin yükümlülükleri

Kişisel bilgileriniz tarafımızdan sağlanabilir :

– Grup içinde izin verilen kullanımlar dikkate alınarak,

– kendimizi geçerli gizlilik standartlarına uymaya adamış bir işlemciye (örneğin, elektronik haber bülteni reklamlarımız) veya

– İstediğiniz hizmetlerin sağlanmasında yer alan üçüncü taraflara (deniz aşırı rezervasyon işlemleri gibi),

iletilebilir. Avrupa veri koruma standartlarına uygunluk mümkün değilse – örneğin, standart sözleşme hükümleri, yeterlilik kararları veya sertifikalar özel durumda garanti edilmediğinden – sizi zamanında bilgilendireceğiz ve sizden gerekli onayları alacağız.
Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın : office@avusturyacenazefonu.at

  1. Çerezler ve takip hizmetleri

Web tarayıcılarında bilgi depolamak için kullanılan küçük metin öğeleri olan çerezleri kullanıyoruz. Çerezler, bir sonraki ziyaretinizde web sitemize kabul edilir ve yüklemelerin hızlandırılmasına ve tekliflerimizin sizin için rahatça kullanılmasına önemli ölçüde katkıda bulunur. Bilgileriniz çerezler tarafından tanınan ve saklanan bilgileriniz, tanınırlığınız için değil, aynı zamanda kullanıcı davranışınızın analizi için de kullanılır. İlgili veri koruma standartlarına uymak için bize bir işlemci olarak kendini adamış olan ilgili sağlayıcının sunucusunda depolanacaksınız.

Web sitemizi ziyaret ettikten sonra, başlangıçta reddetmediğiniz veya çerezleri aktif olarak silmediğiniz sürece çerezler cihazınızda saklı kalır. Çerezlerin devre dışı bırakılması, web sitelerimizin işlevselliğini etkileyebilir. Tarayıcı yazılımınızı buna göre ayarlayarak çerezlerin saklanmasını da önleyebilirsiniz. Ancak, bu durumda, web sitemizin tüm özelliklerini kullanamayacağınızı belirtmek isteriz. Ayrıca web sitesi kullanımınız hakkında çerez tarafından oluşturulan veri iletimini önleyebilirsiniz (dahil. IP adresi) . Google ve bu verilerin işlenmesi Google tarafından web sitesinde mevcut tarayıcı google.com tarafından Eklentiyi indirip yükleyin. Ancak, eklenti sadece belirli tarayıcı programları için kullanılabilir.

Web sitemizi, sizin için mümkün olduğunca bilgilendirici ve kullanışlı hale getirmek amacıyla web sitemizde üçüncü taraf içerikleri de kullanıyoruz. Bunlar arasında Google haritaları, RSS yayınları veya Youtube bulunur. Bu üçüncü taraf sağlayıcılar teknik nedenlerle IP adresinizi alacaklardır. Bu verilerin üçüncü taraf sağlayıcı tarafından kullanımı üzerinde hiçbir etkimiz yoktur. Bu hususta ilgili sağlayıcının gizlilik beyanlarına başvururuz.

  1. Google Analytics

Bu web sitesi kullanıcıları tarafından site kullanımını analiz etmek için sunulan Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043) hizmeti “Google Analytics” kullanır. Servis, cihazınızda saklanan metin dosyaları kapsamında “çerezler” kullanır. Çerezler tarafından toplanan bilgiler genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilir ve orada saklanır.

Bu web sitesinde IP anonimleştirmesine erişir. Kullanıcıların IP adresi, AB ve Avrupa Ekonomik Alanı’nın üye ülkeleri içinde kısaltılmıştır. Bu azaltma IP adresinizin kişisel referansını ortadan kaldırır. Anlaşmaya göre, bu bilgileri kullanarak oluşturulan Google, Inc web sitesi operatörleri ile imzalayan sipariş verileri anlaşması web sitesinin bir değerlendirme ve web sitesi aktiviteleri hakkında toplanan ve Internet hizmetleri vermektedir.

Tarayıcınızda uygun ayarları yaparak çerezlerin cihazınızda saklanmasını önleme seçeneğiniz vardır. Bu web sitesinin tüm özelliklerine kısıtlama olmaksızın erişeceğiniz konusunda bir garanti yoktur.

Google Inc.’in veri kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=tr

  1. Sosyal medya eklentilerinin kullanımı

Bu web sitesi Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, ABD) tarafından işletilen Facebook Social Plugins’i kullanmaktadır. Facebook logosu ya da “Like”, “Share” (Facebook) (mavi ve beyaz) “Share” terimleriyle tanınabilir. Tüm Facebook eklentilerine ilişkin bilgiler aşağıdaki bağlantıdan bulunabilir: https://developers.facebook.com/docs/plugins/

Eklenti, tarayıcınız ve Facebook sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı oluşturur. Web sitesi operatörünün, eklentinin Facebook Inc. sunucularına ilettiği verilerin niteliği ve kapsamı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bilgiler şu adreste bulunabilir: https://www.facebook.com/help/186325668085084

Eklenti, Facebook Inc.’i kullanıcıların bu web sitesini ziyaret ettiğini bildirir. IP adresinizin kaydedilebilme olasılığı vardır. Bu web sitesini ziyaret ettiğinizde Facebook hesabınıza giriş yaptıysanız, bu bilgiler ona bağlı olacaktır.

Eklentinin işlevlerini kullanırsanız – örneğin bir gönderiyi paylaşma veya “beğenme” gibi – ilgili bilgiler de Facebook Inc.’e iletilir.

Facebook’u engellemek istiyor musun? Inc. bu bilgileri Facebook hesabınızla ilişkilendirir, lütfen bu siteyi ziyaret etmeden önce Facebook’tan çıkın.

Ayrıca, bu web sitesi Google Plus’ın “+1” düğmesini kullanıyor. Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ABD) tarafından işletilmektedir. “+1” düğmesini içeren bir sayfayı ziyaret ederseniz, tarayıcınız ile Google sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı oluşturulur. Dolayısıyla, web sitesi operatörünün eklenti tarafından Google Inc.’in sunucularına ilettiği verilerin niteliği ve kapsamı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Google + ‘da oturum açtığınızda “+1” düğmesini tıklayın, sayfanın içeriğini herkese açık profilinizde paylaşın.

Kişisel veriler, siz tıklayana kadar Google Inc. tarafından toplanmaz. Giriş yapmış Google kullanıcıları ile bile, diğer şeylerin yanı sıra IP adresi saklanır. Google Inc.’in bu verileri saklamasını ve hesabınıza bağlamasını engellemek isterseniz, lütfen bu siteyi ziyaret etmeden önce oturumu kapatın.

“+1” düğmesi hakkında bilgi için bkz. Https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

Ayrıca, bu web sitesi Twitter-Schlatflächen kullanmaktadır. Bunlar, Twitter Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, ABD) tarafından işletilmektedir. Böyle bir düğmeyi içeren bir sayfayı ziyaret ederseniz, tarayıcınız ve Twitter sunucuları arasında doğrudan bir bağlantı oluşturulur. Bu nedenle, web sitesi operatörünün eklentinin sunucu Twitter Inc.’e ilettiği verilerin niteliği ve kapsamı üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Twitter Inc.’e göre sadece IP adresiniz toplanır ve saklanır.

Kişisel bilgilerin Twitter Inc. tarafından nasıl ele alındığı hakkında bilgi için lütfen https://twitter.com/privacy?lang=en  adresini ziyaret edin.

Instagram LLC tarafından işletilen sosyal sözde., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, ABD ( “Instagram”) kullanılan sitemizde çevrimiçi hizmet Instagram ait eklentileri ( “eklentiler”) bulunmaktadır. Eklentiler, bir “Instagram kamera” biçiminde bir Instagram logosu ile işaretlenir. Instagram eklentileri ve bunların görünümlerine genel bir bakış: http://blog.instagram.com/post/36222022872/introducing-instagram-badges.

Sitemizin böyle bir eklenti içeren bir sayfasını ziyaret ettiğinizde, tarayıcınız doğrudan Instagram’ın sunucularına bağlanır. Eklentinin içeriği Instagram tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve sayfaya entegre edilir. Bu entegrasyon sayesinde Instagram, Instagram profiline sahip olmasanız veya Instagram’da oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgileri alır. Bu bilgi (IP adresiniz dahil) tarayıcınızdan doğrudan ABD’deki bir Instagram sunucusuna gönderilir ve burada saklanır.

https://help.instagram.com/155833707900388/: amacı ve veri toplama ve ileri işleme ve Instagram yanı sıra hak ve gizliliğinizi korumak için yollar ile veri kullanımı kapsamı, Instagram gizlilik politikalarını inceleyebilirsiniz.

  1. İletişim

Kişisel verileriniz hakkında bizim tarafımızdan saklanan bilgileri istediğiniz zaman ücretsiz olarak talep edebilirsiniz. Bir veri sahibi olarak, tarafımıza ait yasal bir yasal yükümlülük olmadığı sürece, kişisel verilerinizin iptali, bilgisi, silinmesi, düzeltilmesi, kısıtlanması ve aktarılması hakkına da sahipsiniz.
Haklarınız hakkında daha fazla bilgi için, office@avusturyacenazefonu.at veya +4312366060119 adresinden bize ulaşabilirsiniz. Yardım etmekten mutluluk duyarız. Denetim organı olarak şikayetler için görevli kurum ve adres : Avusturyalı Veri Koruma Kurumu (DPA) Wickenburggasse 8-10, 1080 Wien.

  1. Kullanıcının hakları: bilgi, düzeltme ve silme

Bir kullanıcı olarak, isteğiniz üzerine, kişisel verilerinizin saklanması hakkında ücretsiz bilgi alacaksınız. İsteğiniz verilerin saklanması için yasal bir zorunluluk (örneğin, veri saklama) ile karşılaşılmazsa, yanlış verilerinizi düzeltmeye ve kişisel verilerinizi engellemeye,silmeye hakkınız vardır.

  1. Muhtelif

Depoladığımız ve işlediğimiz kişisel bilgilerinizi korumak için gerektiği şekilde sürekli olarak değerlendirdiğimiz ve uyarladığımız kurumsal ve teknik önlemleri hayata geçirdik.

Bu gizlilik politikasını istediği zaman değiştirme ve yeni gelişmelere uyarlama hakkımız saklıdır. Yeni sürüm, web sitemizdeki hükümde geçerlidir. Gizlilik politikası geçerli sürümü online sitemizde mevcuttur.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...